Blestemaților

Ne pregătim pentru o nouă sfîșiere. Din carnea noastră, din averea noastră, din speranța noastră.

Monstrul a crescut diform. Au crescut și polipii de serviciu, intern și extern, i-au consumat puținul creier și i l-au înlocuit cu răspunsuri automate, de bebeluș sclerozat.

Johannistanul a devenit, la propriu, stan. Cu baze militare plătite direct și prin prestări de către băștinașii buni de a fi violați, cumpărați la solduri, scuipați cu dispreț, jefuiți de prezent și de viitor, uciși.

Băștinași tot mai amorțiți. Aparent.

Vine un fel de circ, partea tragică, cînd un leu termină un dresor imprudent. Cu dresorul în tribună și cu publicul devenit toți dresori, unul după altul. Îi zice vot, îi zice componentă esențială a democrației. Greu de înțeles pentru un om al viitorului norocos, cel în care johannișii vor fi eradicați. Greu de înțeles pentru un om al prezentului, dincolo de algoritmii numărătorii și de punctele frăgezirii psyop.

În nota acestui blog rar, nu voi da nume. Ar fi inutil, în orice caz. Vlaga nu e acolo, printre iepurii mecanici puși să alerge, lent, jegoșenia ticăloasă pentru a se mai alege o dată. Cu tot cu un alai de gunoaie subumane în juru-i, perfect adecvat, de altfel, obținut prin selecție dirijată.

Un blog ca un blestem. Al cui îndreptat împotriva cui ? Nu prea contează, blestemul leagă. Bine că n-ai copii, traficantule de copii ! Nu-i nimic, se va transfera asupra altora, poate mai răstiți în vorbă decît legănarea ta imbecilă, stăpînilor tăi care nu se învață minte. Și celorlalți, fie ei doar profitori de ocazie.

Răul se plătește și el. Cu aceeași monedă, pentru că binele înseamnă și păstrarea balanței. Ați auzit, judecătorilor ? Pentru voi nu a descris Dante bolgia rezervată, prea de spaimă pentru această lume. Este acolo, vă așteaptă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s